Med Charity by Friendship kan du nätverka och umgås med vänner samtidigt som ni sluter upp kring ett gemensamt mål. Charity by frienshipVi tror nämligen att det känns bättre både för dig och för mottagaren när givandet sker med ett leende.
Bli en social välgörare du med!

Fler skolor behöver vatten!

Om du ännu inte funderat ut vad du ska köpa i julklapp till den som redan har allt kommer här ett tips.

Swisha valfritt belopp till 123 418 28 04 så ger du bort en gåva som varar livet ut och som dessutom bidrar till att fler människor får en bättre vardag.

Önskar alla en riktigt GOD JUL

A Well Life

Vi på stiftelsen vill inspirera driftiga personer till att göra något gott för världen. Därför är vi extra glada att grundarna till A Well Life, Ung Företagsamhet, ProCivitas Helsingborg, valt att stödja stiftelsen. 

Tack Alice, Kevin, Nicole och Hannah för att ni bidrar till stiftelsen. Det innebär att vi kan bygga fler vattenbrunnar för behövande i Etiopien.

Shehoch Tera Clinic

Shehoch Tera är en klinik som ligger i närheten av staden Addis Zemen, cirka 40 mil norr om Addis Abeba. Byn har (2017) 24.281 invånare varav 51% är män och 49% kvinnor. I byn finns förutom denna klinik även en kommunal skola. Växtodling och djurhållning är de viktigaste försörjningsaktiviteterna för byns invånare. Det odlas i huvudsak ris, hästbönor, ärtor och linser. De vanligaste boskapen är nötkreatur, får och getter. Här bedrivs även uppfödning av hästar och åsnor.

Läs mer...

Följ oss på Instagram

Var med och bidra till en bättre värld. Följ oss på Instagram genom att söka på "charitybyfriendship".

Här får du de senaste nyheterna, bilderna och filmerna. 

Ju fler som är med och bidrar, skapar roliga aktiviteter eller på annat sätt bidrar till stiftelsens verksamhet ju mer kan vi åstadkomma på plats i Etiopien.

Responsen är enorm så bli en social välgörare du med! 

Underkategorier

Charity by Friendship • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. • Org. nr 802477-4575 • PlusGiro 79 79 3-6